100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Chantal Janzen en zoontje Bobby rocken the out of bed look!

Een heerlijke rustige morgen voor Chantal Janzen, samen met haar jongste zoon Bobby is ze aan het uitslapen. Althans...dat was haar plan!

Chantal Janzen en zoontje Bobby

Samen met haar jongste zoontje Bobby heeft Chantal Janzen een heerlijke rustige ochtend. Bij een lieve foto van de twee schrijft Chantal: ‘De Bob Buikgriep-chronicles zijn klaar. Nu gaat mama de hele dag bijslapen. Oh nee wacht, @thevoiceofholland liveshow vanavond groetjes!’.

Ondanks dat Bobby hartstikke ondeugend is, is hij ook om op te vreten. Kijk dat koppie toch! Bobby is echt een kopie van zijn moeder, de twee lijken sprekend op elkaar. Dat zie je vooral terug op jeugdfoto’s, zoals deze.

Gezin Chantal Janzen

Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot samengesteld gezin. Marco en Chantal hebben samen twee zoons, James en Bobby. Een paar weken geleden genoot Chantal nog van een heerlijke stranddag met haar oudste zoon James. Marco had al drie kinderen uit een eerdere relatie. Dochters Esmée en Isaa, en zoon Zion. Marco, Chantal en de kinderen wonen samen in een prachtige woning in Amsterdam.

 

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen