100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Dit zegt Chantal Janzen over de roddels rondom het ‘vreemdgaan’ van haar man Marco

Chantal Janzen laat in de nieuwe editie van &C weten wat ze van de roddels rondom haar man vindt.

Chantal Janzen

Het maakt niet uit wanneer je de televisie aanzet: grote kans dat je Chantal Janzen van het scherm ziet afspatten. De blondine draait alweer heel wat jaren mee in de showbizz en het ziet er naar uit dat ze de komende jaren alleen nog maar meer gaat groeien.

Met volle overgave heeft ze de presentatie van verschillende programma’s in handen, steekt ze zonder moeite de handen uit de mouwen voor ‘Chantal komt Werken’ en zelfs voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival draait ze haar hand niet om.

Gezin

Inmiddels is Chantal al weer een aantal jaar gelukkig getrouwd met haar grote liefde: Marco Geeratz. De twee hebben twee prachtige jongens samen: James en Bobby. Uit een eerdere relatie had Marco al drie kinderen. Ook met die kinderen heeft Chantal een hechte band. Samen vormen ze het perfecte samengestelde gezin.

Roddels

Een tijdje geleden bracht Yvonne Coldeweijer via haar juicekanaal het nieuws dat Chantal’s man Marco vreemd zou gaan. Natuurlijk kwam dit hard binnen bij Chantal, zo laat ze weten in de nieuwste editie van &C. ‘Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen. Is dat klote? Meer dan. Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. (…) De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt.’ Ook laat Chantal weten dat ze het vervelend vindt dat haar ouders dit soort berichtgeving ook krijgen te lezen, evenals haar kinderen.

 

Beeld: Instagram, Bron: AndC, RTL Boulevard

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen