100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen laat met humoristische foto ware kant van moederschap zien

Chantal Janzen post regelmatig foto’s van haar kinderen. Zo deelde ze afgelopen week ook een heel emotioneel en liefdevol bericht over haar gezin. Hoe schattig de foto’s ook zijn, elke moeder weet natuurlijk dat het opvoeden van kinderen niet altijd over rozen gaat! En daarom deelt Chantal even een wel hele hilarische vergelijking op Instagram.

Chantal plaatst een foto van zichzelf met een bijtring in haar mond op Instagram. Bij de foto verwijst ze naar een eerdere post waar ze heel glamoureus poseert met een ketting tussen haar tanden. Hoewel de foto’s duidelijk overeenkomen, probeert ze met de tweede foto te zeggen wat mama zijn met je doet.

De presentatrice schrijft onder de foto: ‘deze foto is het échte leven’. Als mama heb je namelijk niet elke dag tijd voor nephaar, make-up en shoots met professionele fotografen. Die moeten namelijk allemaal plaatsmaken voor ‘oude badjas en babykwijl’.

Ook de volgers van Chantal lachen keihard om de foto. ‘Hahahaha geweldig’ en een ander zegt ‘Wat ben je toch een heerlijk, humoristisch mens!’.

Lees ook: Chantal Janzen deelt emotioneel bericht over haar gezin

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen