100%NL Magazine Charly Luske Tanja Jess
Zie ook:
Delen

WOW: Charly Luske onherkenbaar op foto uit de oude doos!

Op Instagram deelt Charly Luske een foto uit de oude doos waarop hij onherkenbaar is!

Charly Luske

Vorig jaar was Charly Luske veelvuldig in het nieuws. Niet om zijn werk, maar om verdrietige privé redenen. Nadat door verschillende juicechannels naar buiten kwam dat Charly niet altijd trouw is gebleven aan Tanja, kwam Charly vervolgens zelf ook met een statement.

‘I fucked up, en dat spijt mij enorm’, schreef hij toen op Instagram. Inmiddels is de post van Charly verwijderd, maar Charly gaf destijds aan: ‘Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf.’

Gezin

En gelukkig heeft Charly zijn woord gehouden en zijn hij en Tanja Jess er sterker uitgekomen. De twee zijn weer gelukkig met elkaar, en onafscheidelijk. En dat is maar goed ook, want samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Alice en zoon Bobby. Dochter Alice heeft een heel bijzonder jaar achter de rug nadat ze in transitie ging. Haar ouders hebben haar daar altijd in gesteund en bleven achter haar beslissing staan. Tanja heeft hier veel over geschreven gedeeld, en vooral benoemd hoe trots zij op haar dochter is.

Een paar weken geleden deelde Tanja nog een hartverwarmende gezinsfoto op haar social media, die zie je hier.

Foto uit de oude doos

Vandaag deelt Charly een foto met zijn volgers waarop hij onherkenbaar is. Hij schrijft bij het kiekje: ‘Deze foto gevonden. Ik wil dit kapsel weer!’.

Op de foto zien we een wel heel jonge Charly uit vervlogen tijden. Wij herkennen hem amper in deze kinderfoto. Zien jullie Charly in onderstaande foto terug?

Bron en Beeld: Charly Luske Instagram

Delen

Meer over Charly Luske

MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: 'Nieuwe baby'
Gezinsuitbreiding voor Tanja Jess en Charly Luske: ‘Nieuwe baby’
Lees alle artikelen over Charly Luske