100%NL Magazine Tanja Jess

Tanja Jess deelt nieuwe gezinsfoto met Charly, dochter en zoon!

Tanja Jess deelt op haar Instagrampagina een nieuwe gezinsfoto samen met Charly en haar zoon en dochter.

Tanja Jess

Powerkoppel Tanja Jess en Charly Luske zijn al meer dan twintig jaar samen en hebben al vele ups en downs samen beleefd. Een absolute down in het huwelijk van het tweetal beleefden zij vorig jaar april. Toen kwam via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer naar buiten dat Charly niet altijd trouw is geweest aan Tanja. Al vrij snel daarna kwam Charly met een schuldbekentenis naar buiten. ‘I fucked up, en dat spijt mij enorm‘, liet hij weten. Inmiddels liggen deze donkere dagen weer achter het stel en zijn ze sterker dan ooit.

Vandaag, op Valentijnsdag, zet Charly zijn mooie vrouw in het zonnetje. ‘Happy Valentine voor m’n lachebekkie, balletdanseres, baby momma & pl@ymate’, schrijft hij op Instagram. Mooi om te zien dat de twee elkaar weer gevonden hebben!

Dochter

Samen hebben Tanja en Charly twee prachtige kinderen: dochter Alice en zoon Bobby. Dochter Alice heeft een heel bijzonder jaar achter de rug nadat ze in transitie ging. Haar ouders hebben haar daar altijd in gesteund en bleven achter haar beslissing staan. Tanja heeft hier veel over geschreven gedeeld, en vooral benoemd hoe trots zij op haar dochter is.

Afgelopen november vond er nog een heel speciaal en bijzonder moment plaats voor Alice, want dat was het moment dat Alice haar geslacht in haar paspoort liet wijzigen. Tanja schreef hierover: ‘Alsof er iemand dood is. Voor mij is haar oude identiteit niet dood. Ik heb daar heel warme herinneringen aan. Maar zij wil daar niet meer mee geconfronteerd worden, voor haar zijn dat pijnlijke herinneringen. Dat respecteer ik, maar dat voel ik natuurlijk niet zo.’

Gezinsfoto

Niet alleen Charly, maar ook Tanja plaatste een aantal foto’s op Valentijnsdag. Één van die foto’s was een foto van het meest dierbare wat Tanja heeft: haar fijne gezin. ‘My beloveds’, schrijft Tanja bij de post.

Op de eerste foto zien we Tanja, Charly, Alice en Bobby samen zitten aan een eettafel. Alle vier de gezinsleden stralen op de foto en lijken het hartstikke naar hun zin te hebben. Je ziet het leuke gezinskiekje hieronder.

Bron en Beeld: Instagram