100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

CUTE: 1-jarige zoontje Douwe Bob steelt de show in videoclip

Elias is nog maar net 1 jaar oud en hij heeft nu al zijn eerste rol te pakken. Het is in de video van zijn vader en het is echt té schattig!

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Elias steelt de show

Elias is één van Douwe’s drie kinderen. Aangezien de zanger een relatie heeft met de moeder van Elias, komt deze kleine jongen het meest tevoorschijn op zijn Instagram. Hij heeft nu zelfs een rol in de nieuwste videoclip van Douwe en dat is echt té schattig. Douwe deelde een deel van zijn clip op Instagram en wij hebben dit fragment heel vaak opnieuw gekeken, want Elias is om op te eten. De grote glimlach op zijn gezicht laat ons hart sneller kloppen. Hij is nog maar 1 jaar oud, maar hij heeft nu al zijn eerste rol in de spotlights te pakken. Van ons mag Douwe vaker zijn zoon meenemen tijdens de opnames van zijn clip. Geweldig dit!

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob