SCHATTIG: Douwe Bob en zoontje gieren het uit samen
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Douwe Bob en zoontje gieren het uit samen

Op Instagram plaatst hij regelmatig de liefste foto's en video's van zijn zoon. Op de video die hij nu deelt, hebben zij de grootste lol met elkaar. Wat mooi om te zien.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Gieren

Douwe is eind vorig jaar voor de eerste keer vader geworden van een dochtertje Bobby Lou. Kort daarna werd hij voor de tweede en derde keer vader en dat van allemaal verschillende vrouwen. Zijn jongste kind, Elias, ziet hij vaak. Douwe heeft namelijk een relatie met Elias’ moeder, Anouk. Douwe plaatst regelmatig foto’s en video’s van zijn zoontje. Afgelopen week plaatste hij een geweldige video, waarbij Elias op Douwe’s nek zit. Wanneer Douwe begint te lachen en bewegen, giert Elias het uit met een zeer aanstekelijke lach. Wat is het een heerlijk ventje is dit toch..

Rijkdom

Niet alleen Douwe krijgt de slappe lach wanneer zijn zoon begint te schaterlachen, ook zijn volgers genieten van deze video. ‘Wat een schatje! Heerlijk dit toch, echt een rijkdom zo’ en ‘Wat een vrolijkerd zeg, heerlijk lachebekkie’, zijn wat reacties. Ook vinden wat volgers dat Douwe’s zoon de looks van zijn vader heeft. ‘Wauw wat lijkt hij op je zeg’ en ‘Ohhhwww,hij lijkt op jou’, reageren andere volgers. De pretoogjes en het korte kapsel heeft hij zeker van zijn vader.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob