Danielle Oerlemans en gezin
Zie ook:
Delen

ZIEN: Danielle Oerlemans deelt schattige foto van zonen

Danielle Oerlemans deelt een op social media een lieve foto van haar twee zonen vanwege nationale zonen dag.

De twee jonge jongens van Danielle omhelzen elkaar op beide foto’s die ze deelt. De eerste foto is een terugblik naar de jongere jaren van de broers. De tweede foto is meer recent. Onder de foto zet ze “#nationalsonsday” en twee hartjes. Thijmen James staat rechts op de foto en is in april 20 jaar geworden. Benjamin Jack staat links en is afgelopen juni 15 jaar geworden.

American dream

Het gezin vertrok in 2008 naar Amerika om daar te gaan wonen, maar door de crisis kwam het gezin een jaar later noodgedwongen terug. In 2014 pakte het gezin nog een keer de koffers om te verhuizen naar het zonnige Los Angeles nadat vader Reinout Oerlemans zijn bedrijf verkocht. In de Verenigde Staten wilde hij zijn dromen najagen. Reinoudt had in Nederland al een prachtige carrière. In 1996 kreeg hij de rol van Arnie in de serie Goede tijden, slechte tijden. In 2001 richtte hij zijn eigen productiebedrijf Eyeworks op, waarmee hij grote successen mee heeft gehad, onder andere Flikken Maastricht, Komt een vrouw bij de dokter en De Bauers.

Thijmen James is inmiddels afgestuurd van high school en studeert moment in Parijs. De rest is nog druk bezig aan de Amerikaanse privéscholen. De zestienjarige Fiene Jane hockeyt op hoog niveau en is gevraagd voor het hockeyteam op Harvard. Daar gaat ze volgend jaar naar toe.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: 'Wat gaan we je missen'
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: ‘Wat gaan we je missen’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans