100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Where the magic happens: Danielle Oerlemans showt gigantische slaapkamer!

Na eerdere unieke kijkjes in de miljoenenvilla van Reinout en Danielle Oerlemans showt Danielle vandaag haar slaapkamer!

Danielle Oerlemans

Reinout en Daniëlle zijn de trotse ouders van vier kinderen: Thijmen, Fiene,  Katelyn en Benjamin. Op deze nieuwe gezinsfoto stralen de Oerlemannetjes als nooit tevoren!

Bouwval gezocht

Het is alweer een paar jaar geleden dat Reinout, Daniëlle en de kinderen Nederland achter zich laten en een nieuw leven begonnen in Amerika. En dat bevalt ze prima!

Vorig jaar verkocht het gezin hun prachtige villa in Bel Air voor een ongekend bedrag van 70 miljoen dollar aan The Weeknd! Na de verkoop van hun villa moest er natuurlijk een nieuw optrekje voor de Oerlemannetjes geregeld worden. En dat is gelukt!

Er werd een prachtige villa aangekocht. Maar voordat de familie Oerlemans daar hun intrek in neemt werd de villa eerst flink onder handen genomen. De handen werden uit de mouwen gestoken en er werd flink geklust! En dat allemaal onder toeziend oog van Daniëlle natuurlijk.

Gigantische slaapkamer

Na eerdere unieke kijkjes in de villa neemt Danielle haar volgers vandaag mee in een ander deel van het huis: de slaapkamer! ‘Bedroom vibes’, deelt Danielle bij de video.

Wauw, wij zouden alleen maar kunnen dromen van zo’n slaapkamer. Wat een ruimte en wat een luxe! Er hangt een prachtige lamp, er is een comfortabel zitje en de hele kamer ademt rust. Wij kunnen ons goed voorstellen dat Reinout en Danielle hier als een roosje slapen.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Danielle Oerlemans

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
FOTO: Daniëlle Oerlemans straalt in kanten outfit tijdens Playboy Night
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: 'Wat gaan we je missen'
Groot verlies voor Daniëlle Oerlemans: ‘Wat gaan we je missen’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans