100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Daniëlle Oerlemans deelt opnieuw uniek kijkje in giga villa!

Na een periode van afbreken, slopen en verbouwen is nu de tijd van decoreren aangebroken voor Reinout en Daniëlle Oerlemans. Hun gigantische villa ziet er prachtig uit!

Verkopen, Verbouwen, Verhuizen!

Het is alweer een paar jaar geleden dat Reinout, Daniëlle en de kinderen Nederland achter zich laten en een nieuw leven begonnen in Amerika. En dat bevalt ze prima!

Vorig jaar verkocht het gezin hun prachtige villa in Bel Air voor een ongekend bedrag van 70 miljoen dollar aan The Weeknd! Na de verkoop van hun villa moest er natuurlijk een nieuw optrekje voor de Oerlemannetjes geregeld worden. En dat is gelukt!

Er werd een prachtige villa aangekocht. Maar voordat de familie Oerlemans daar hun intrek in neemt werd de villa eerst flink onder handen genomen. De handen werden uit de mouwen gestoken en er werd flink geklust! En dat allemaal onder toeziend oog van Daniëlle natuurlijk.

Binnenkijkje

Na de helse periode van het verbouwen ziet de villa er nu prachtig uit! Laat het decoreren beginnen! En dat kan je wel overlaten aan Daniëlle. Al eerder deelde Daniëlle waanzinnige beelden van de verbouwing en konden we zien dat het een echt paleisje wordt.

Op Instagram deelt ze een uniek kijkje in haar gigantische hal. En wauw: wat ziet het er mooi uit. Wat een stijlvolle inrichting. Van zo’n hal en trap kunnen wij alleen nog maar dromen! 😉

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Daniëlle Oerlemans

Daniëlle Oerlemans laat emoties los: 'Daar word ik verdrietig van'
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: ‘Daar word ik verdrietig van’
ZIEN: Zoon Reinout en Daniëlle Oerlemans lijkt sprekend op zijn vader!
ZIEN: Zoon Reinout en Daniëlle Oerlemans lijkt sprekend op zijn vader!
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans