Danielle Oerlemans en gezin

VIDEO: Reinout en Daniëlle Oerlemans klussen volop aan nieuwe villa

Reinout en Daniëlle Oerlemans hebben hun handen vol aan een nieuw, gigantisch project: de verbouwing van hun nieuwe miljoenenvilla.

Oude woning

De familie Oerlemans was in de eerste instantie niet van plan om hun ‘oude’ villa te verkopen. Ze hebben het de laatste jaren flink gerenoveerd en er veel geld ingestoken. De makelaar van The Weeknd had het huis echter op het oog.

En zo geschiedde: voor maar liefst 60(!) miljoen euro verkochten de Oerlemannetjes hun geliefde villa aan The Weeknd.

In augustus beleefde het gezin al hun laatste dag in hun oude villa. Daniëlle schreef toen op Instagram: ‘Last Weeknd in our home, memories made forever!’.

Klussen aan de nieuwe villa

En dus is het tijd voor een nieuw avontuur! Reinout en Daniëlle hebben een nieuw optrekje gekocht die ze opnieuw helemaal zullen verbouwen naar eigen smaak. Waar het stulpje precies staat is (nog) onbekend, maar wij weten zeker dat het een waanzinnig huis is!

Op Instagram deelt Daniëlle een uniek binnenkijkje in de nieuwe woning, waar de klussers volop bezig zijn! En ondanks dat de hele woning nog onder handen wordt genomen, ziet het er nu al prachtig uit. Check vooral even die inloopkast, dat is toch een droom!

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle Oerlemans