100%NL Magazine Danny de Munk
Zie ook:
Delen

Emotionele Danny de Munk openhartig in interview: ‘Mijn karakter is kapotgemaakt’

Danny de Munk laat op emotionele wijze zijn kant van het verhaal horen. De Nederlandse zanger is duidelijk klaar met alle juice.

Rumoerig

Het is al een paar weken rumoerig rondom Danny de Munk en helaas voor hem is dat niet zo positief. De Nederlandse zanger is klaar met al het geroddel en laat via Instagram weten dat hij vanavond eenmalig bij RTL Boulevard te zien is. Hij laat zijn kant van het verhaal nu horen en hoopt daar duidelijkheid mee te creëren.

Juicekanaal

Yvonne Coldeweijer deelt via haar juicekanaal dagelijks nieuwtjes en roddels over bekend Nederland. Wanneer zij dit via verschillende bronnen hoort, deelt hij het. Zo’n twee maanden geleden was Danny de Munk aan de beurt. Yvonne wist via bronnen slechte verhalen over Danny te vertellen en deelde dat met al haar volgers. Danny heeft vooralsnog niet heel veel van zich laten horen, maar wil dat vanavond exclusief op tv doen.

Emotioneel in RTL Boulevard

RTL Boulevard geeft alvast een korte preview van het interview met Danny de Munk. Op het filmpje is een emotionele Danny te zien die in tranen vertelt dat zijn karakter kapot is gemaakt. Het hele interview is in de aflevering van 30 juni te zien bij RTL Boulevard. Bekijk de korte preview hier.

Reacties

Danny krijgt in korte tijd veel lieve reacties van zijn volgers. Veel volgers reageren met hartjes. ‘Blijf bij jezelf… je bent een topper’, reageert iemand. ‘Laat ze allemaal de kolere krijgen’, schrijft een andere volger onder zijn Instagrambericht.

Bron en Beeld: Instagram Danny de Munk en RTL Boulevard

Delen

Meer over Danny de Munk

PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
VERDRIETIG: Gebroken hart voor Danny en Jenny de Munk
VERDRIETIG: Gebroken hart voor Danny en Jenny de Munk
Lees alle artikelen over Danny de Munk