ANP 100%NL Magazine Danny de Munk
Zie ook:
Delen

HAHA: Danny de Munk poseert naakt in zee

Tijdens de afleveringen van Het Perfecte Plaatje op reis halen de kandidaten alles uit de kast. Danny doet daar graag aan mee.

Danny de Munk

Danny de Munk werd een nationale bekendheid dankzij zijn hoofdrol in Ciske de Rat. Vandaag de dag schittert hij nog steeds in de showbizz als zanger, acteur en presentator.

Danny is jarenlang gelukkig met zijn vrouw Jenny. In 1997 gaven ze elkaar het jawoord en samen zijn ze twee kinderen rijker: dochter Bo en zoon Davy. Foto’s van de kinderen van Danny en Jenny zie je hier!

Naakt

Wekenlang heeft heel Nederland mogen genieten van de afleveringen van Het Perfecte Plaatje op reis en Danny was dit jaar één van de kandidaten. Hij maakte iedere week de mooiste foto’s en hij vond het fantastisch om te doen. Gisteren heeft iedereen kunnen zien dat Danny de groep moest verlaten. Hij deelde het resultaat van de laatste shoot op Instagram.
De eerste foto die Danny deelt, heeft hij zelf gemaakt. Hier poseert hij romantisch met mede kandidaat Susan Visser. De tweede foto maakte Susan van Danny. Hij poseert hier naakt in zee. Echt een hilarische foto!

Bron en Beeld: Instagram Danny de Munk en Het Perfecte Plaatje op Reis

Delen

Meer over Danny de Munk

HI-LA-RISCH: Danny de Munk onherkenbaar als dragqueen
HI-LA-RISCH: Danny de Munk onherkenbaar als dragqueen
Danny de Munk in tranen: 'Het kwaad is al geschied.'
Danny de Munk in tranen: ‘Het kwaad is al geschied.’
Lees alle artikelen over Danny de Munk