100%NL Magazine Danny de Munk
Zie ook:
Delen

HI-LA-RISCH: Danny de Munk onherkenbaar als dragqueen

Gisteren hebben wij Danny op een manier gezien die wij nog niet eerder hebben gezien. Om deze foto gieren wij het echt uit.

Danny de Munk

Danny de Munk werd een nationale bekendheid dankzij zijn hoofdrol in Ciske de Rat. Vandaag de dag schittert hij nog steeds in de showbizz als zanger, acteur en presentator.

Danny is jarenlang gelukkig met zijn vrouw Jenny. In 1997 gaven ze elkaar het jawoord en samen zijn ze twee kinderen rijker: dochter Bo en zoon Davy. Foto’s van de kinderen van Danny en Jenny zie je hier! Hoewel het gezin het afgelopen jaar een zware storm heeft doorstaan, zijn ze er sterker dan ooit uitgekomen.

Dragqueen

Danny is één van de kandidaten die dit jaar meedoet aan Het Perfecte Plaatje op reis. Hij verbaast alle kijkers iedere week weer opnieuw, want Danny maakt echt prachtige foto’s in het betoverende Thailand.

Gisteren mochten wij en de rest van Nederland weer genieten van een nieuwe aflevering en dit was misschien wel onze favoriete aflevering tot nu toe. De kandidaten moesten zelf als model spelen en het thema was ‘One night in Bangkok’. Wij hebben de mooiste en grappigste foto’s voorbij zien komen, maar om die van April Darby hebben wij het hardste gelachen. Danny de Munk was haar model en hij was verkleed als dragqueen. Danny is onherkenbaar, maar ziet er zó grappig uit.

Klik op onderstaande reeks foto’s door naar de vierde en zie Danny als dragqueen.

Bron en Beeld: Instagram Danny de Munk

Delen

Meer over Danny de Munk

HAHA: Danny de Munk poseert naakt in zee
HAHA: Danny de Munk poseert naakt in zee
Danny de Munk in tranen: 'Het kwaad is al geschied.'
Danny de Munk in tranen: ‘Het kwaad is al geschied.’
Lees alle artikelen over Danny de Munk