ANP 100%NL Magazine Danny de Munk
Zie ook:
Delen

Danny de Munk in tranen: ‘Het kwaad is al geschied.’

Tijdens de laatste aflevering van Het Perfecte Plaatje raakte Danny de Munk hevig geëmotioneerd en in tranen na een moeilijke vraag van Tijl Beckand.

Danny de Munk

Danny de Munk werd een nationale bekendheid dankzij zijn hoofdrol in Ciske de Rat. Vandaag de dag schittert hij nog steeds in de showbizz als zanger, acteur en presentator.

Danny is jarenlang gelukkig met zijn vrouw Jenny. In 1997 gaven ze elkaar het jawoord en samen zijn ze twee kinderen rijker: dochter Bo en zoon Davy. Foto’s van de kinderen van Danny en Jenny zie je hier! Hoewel het gezin het afgelopen jaar een zware storm heeft doorstaan, zijn ze er sterker dan ooit uitgekomen.

In tranen

In het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is onder andere Danny de Munk een van de kandidaten. Tijdens de laatste uitzending vroeg presentator Tijl Beckand Danny een moeilijke vraag, namelijk naar de vermeende verkrachtingszaak rondom Danny. Vanwege te weinig bewijs is Danny nooit vervolgd, maar het doet de zanger nog altijd heel veel pijn. Met tranen in zijn ogen laat hij weten: ‘Ik ben nooit verdacht geweest. Er was geen strafzaak en ik heb mijn vrouw en kinderen kunnen aantonen dat het nooit heeft kunnen plaatsvinden. En om het dan nog publiekelijk te verantwoorden? Wat heb ik eraan? Ik hou van het leven.’

Dat je er als geliefden in goede en slechte tijden voor elkaar bent, dat hebben Danny en zijn vrouw Jenny nu aan de levende lijven ondervonden. Ondanks de heftige periode waar ze als gezin doorheen zijn gegaan, zijn ze nu sterker dan ooit. Danny: ‘Als gezin gaat het heel goed en zijn we heel sterk. Het is een clusterbom. Iets wordt gedropt, maakt niet uit of het wel of niet waar is, maar dan is het kwaad al geschied.” Danny zegt ook: “Ik hou van mensen. Maar er zijn ook mensen die niet aardig zijn. Misschien ben ik heel lang naïef geweest. Dat geef ik mijn kinderen ook mee. Mensen zijn niet altijd even aardig, blijkt.’

Beeld: ANP, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Danny de Munk

HI-LA-RISCH: Danny de Munk onherkenbaar als dragqueen
HI-LA-RISCH: Danny de Munk onherkenbaar als dragqueen
PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
PRACHTIG: Dit zijn de knappe kinderen van Danny en Jenny de Munk
Lees alle artikelen over Danny de Munk