100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

FOTO: Danny Froger en Ann Dominique trotse ouders geworden van tweede kindje!

Heel mooi babynieuws voor Danny Froger en Ann Dominique, hun tweede kindje is geboren!

Danny Froger en Ann Dominique

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Drie jaar geleden werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders van dochter Fallon. Het kleine meisje steelt de harten van iedereen met haar guitige glimlach.

Een paar weken geleden werd Fallon’s 3e verjaardag nog groots gevierd. Haar grote droom ging uit toen ze een roze speelhuisje kreeg. Het thema van haar verjaardag was ‘prinsessen’ en dat was goed te zien aan de grote prinsessentaart, de bordjes, servetten, ballonnen, slingers, cadeaus en aan Fallon’s rapunzel outfit en vlecht. Foto’s van Fallon’s feestje zie je hier.

Tweede kindje!

Zojuist maakten Danny en Ann Dominique bekend dat hun tweede dochter geboren is: Scottie Froger is haar naam. Op Instagram delen de apetrotse ouders twee prachtige foto’s van het kersverse gezinsgeluk. Natuurlijk is Fallon er ook bij, zij is een hele grote trotse zus!

‘Daar is ze dan onze 2e prachtige prinses Scottie Froger geboren op 29-09-2022 om 20:25 uur. Alles is zo goed gegaan en ben mega trots op al mijn meiden! Nu gaan we lekker genieten van elkaar!’

Van harte gefeliciteerd Danny en Ann Dominique!

 

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger