100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique

ZIEN: Familie Froger viert 3e verjaardag Fallon in Thema

Nadat Fallon haar verjaardagen in het thema 'Peppa Pig' en 'Frozen' heeft gevierd, kiest zij nu voor prinsessen en alles in de kleur roze.

Verjaardag

Danny Froger en Ann Dominique’s dochter Fallon is woensdag pas jarig, maar het afgelopen weekend werd haar verjaardag uitbundig gevierd met vrienden en familie. Fallon is al weken zenuwachtig en maakt haar ouders dagelijks wakker of zij al jarig is. Dit weekend mocht zij eindelijk haar cadeaus uitpakken en dat deed zij vol vreugde. ‘Mama, ik ben nu jarig’, riep Fallon met een lach op haar gezicht, terwijl zij naar haar roze cadeaus toeliep. Het thema was dit jaar ‘prinsessen’ en dat was goed te zien aan de grote prinsessentaart, de bordjes, servetten, ballonnen, slingers, cadeaus en aan Fallon’s rapunzel outfit en vlecht. Wat zag zij er prachtig uit en wat was Fallon aan het stralen. Wij zijn nu al benieuwd naar het thema van volgend jaar.

Zusje

Ann Dominique beleefde deze verjaardag op een andere manier dan normaal, want zij staat bijna op het punt om te bevallen van haar tweede dochter. Over zo’n twee weken zullen Danny en Ann Dominique voor de tweede keer ouders worden. Fallon wordt zeker weten een super lieve en zorgzame zus. Wij kunnen het niet meer afwachten en zijn benieuwd of de baby net zo knap en lief wordt als Fallon. Dat kan bijna niet anders.

 

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique