dave roelvink
Delen

Dave Roelvink laat van zich horen en vertelt over zijn terugval

Dave Roelvink is inmiddels terug uit de afkickkliniek en vertelt voor het eerst over de gehele situatie.

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Terugval

Eerder werd bekend dat Dave weer opnieuw naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika moest, want hij kreeg een terugval. Dries zei toen der tijd in een interview ‘Ik heb geen idee hoe het nu gaat. Wij hebben geen contact met hem.’ Dave had namelijk maar heel kort de tijd om zijn telefoon te gebruiken en die minuten gebruikte hij om te facetimen met zijn gezin.

‘Ik ben terug’

Vandaag deelt Dave een bericht op zijn Instagram dat hij weer terug is. Daarin vertelt hij dat hij inderdaad een terugval heeft gehad. “Na 2,5 jaar zonder drank en drugs ben ik gestopt met het investeren van tijd en het toepassen van de tools die me hielpen clean te blijven. Ik voelde me goed en dacht dat ik het op eigen kracht kon, maar dat was een grote vergissing die tot een terugval heeft geleid.”

Bedankt

Verder wil hij iedereen bedanken die hem lieve berichten hebben gestuurd. Hij voelde zich heel erg gesteund tijdens zijn herstelproces door de hartverwarmende woorden. Je leest het hele bericht hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink