SCHATJES: Dit zijn de drie kinderen van Kim-Lian van der Meij!

SCHATJES: Dit zijn de drie kinderen van Kim-Lian van der Meij!

Kim-Lian heeft een glansrijke carrière als zangeres, presentatrice en actrice, maar het meest trots is ze natuurlijk op haar kinderen. Het is inmiddels alweer 13 jaar geleden dat Kim-Lian voor het eerst moeder werd.

Drie schatten van kinderen

Inmiddels zijn Kim-Lian en haar verloofde Daniel Gibson bijna 18 jaar en drie kinderen verder. In 2008 kwam het eerste kindje van Kim-Lian en Daniel ter wereld: dochter Ronja. Daarna volgend zoons William in 2010 en Benjamin in 2013.

Zweden

Inmiddels woont het gezin al jaren in het sprookjesachtige Zweden waar man Daniel oorspronkelijk vandaan komt. Eerst heeft het gezin een aantal jaar in Nederland gewoond, maar later besloten ze toch de koffers te pakken en te emigreren. En ze zijn gelukkiger dan ooit! Op dit moment zijn ze volop bezig met de verbouwing van hun nieuwe huis. Kim-Lian deelt af en toe een update van het huis.

Huwelijk

Als je denkt dat het leven niet nog mooier kan, werd Kim-Lian vorig jaar ook nog ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde. Weliswaar na 17 jaar ‘verkering’, maar oh wat zat en zit ze op een grote roze wolk. Voor haar bruidsjurk heeft ze de hulp ingeschakeld van haar beste vriend Fred van Leer. Want als iemand er verstand van heeft…

Bron en beeld: Instagram