100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

ZOEK DE VERSCHILLEN: Zo ziet de moeder van Samantha Steenwijk eruit!

Samantha Steenwijk en haar moeder lijken als twee druppels water op elkaar. Zoek de verschillen!

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is momenteel niet meer van tv en het podium af te denken. In 2013 deed de blondine mee aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en in het seizoen 2017-2018 gaf zij haar carrière nog een extra boost door mee te doen aan ‘The Voice of Holland’. Tegenwoordig blaast Samantha dagelijks veel locaties omver met haar geweldige stem, maar ook is zij regelmatig te zien bij RTL Boulevard, of als jurylid bij verschillende programma’s.

Vrouw

Onlangs kwam Samantha’s vrouw Daisy nog in het nieuws, nadat bekend werd dat zij 10 jaar geleden een affaire zou hebben gehad. Samantha schreef via een statement op haar Instagram: ‘Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups en downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd.’

Ondanks alles hebben Samantha en Daisy elkaar toch weer gevonden en zijn ze heel gelukkig nu samen.

Moeder

Tijdens de verjaardag van haar moeder zet Samantha haar geliefde mama eens flink in het zonnetje. ‘Mijn lieve, leuke moedertje is vandaag jarig. 62 jaar en hoe knap is ze?!’.

De reacties onder de foto stromen binnen voor Samantha. Haar volgers valt het vooral op hoeveel Samantha en haar moeder op elkaar lijken.

 

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk