100%NL Magazine Debbie Paul
Zie ook:
Delen

Zo gaat het nu met Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde

Ze zijn alweer een jaar dolgelukkig en van ieder moment genieten zij samen. Wat is dit toch een prachtig stel.

B&B Vol Liefde

Voor Debbie en Paul eindigde B&B Vol Liefde als een sprookje. Paul vroeg Debbie verkering en ze zei ja. Als een verliefd stel maakten ze nog een liefdevolle wandeling en praatten ze over hun prille relatie. En toen… begon het grote wachten. Alle kijkers waren nu natuurlijk super benieuwd hoe het ná de opnames ging. Zij gingen dan ook helemaal uit hun dak na het zien van de reünie want toen werd het duidelijk: Paul en Debbie zijn nog altijd samen en gelukkiger dan ooit!

Liefdesupdate

Zo nu en dan delen Paul en Debbie een foto samen op Instagram en heel Nederland smult daarvan. Een fanpagina van B&B Vol Liefde heeft contact gehad met Debbie en Paul en zij hebben een update gegeven. Onder een prachtige selfie van het stel is te lezen: ‘In Spanje gaat het allemaal super goed! Ze zijn het seizoen aan het opstarten, Begoña (kok B&B Debbie) heeft al drie kookworkshops achter de rug. Ook hebben ze een fotografie workshop gehad. Begoña, Joep en Shammie zorgen samen met het kookteam dat de gasten van Can Portell verrast worden met de allerlekkerste gerechten!’

‘Met Paul gaat het ook goed, hij heeft voor de B&B een yogaplatform achter in de tuin gebouwd. Dit had Debbie al, maar hij heeft het oude hout verwijderd en opnieuw opgezet, dit is prachtig geworden!!’ Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat en dat Paul en Debbie nog steeds zo gelukkig zijn. Wij worden zo vrolijk van dit mooie stel.

Bron en Beeld: Instagram Debbie en Paul

Delen