LIEF: Demi de Boer poseert met grote liefde
Zie ook:
Delen

LIEF: Demi de Boer poseert met grote liefde

Demi deelt dagelijks de leukste en mooiste foto's van zichzelf en alles wat zij doet, maar er is maar één iemand waar het allemaal om draait.

Demi de Boer

Demi de Boer kennen we als één van de zes dochters van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Met ruim 140.000 volgers op Instagram en dagelijkse foto’s en video’s, mag zij zich een ware influencer noemen. Demi plaatst regelmatig foto’s van zichzelf, maar ook van haar dochtertje Rémi Ayoki, waar zei ruim een jaar geleden voor het eerst moeder van werd. Demi kreeg haar dochtertje samen met Ronnie Flex, waar zij tot kortgeleden nog mee samen was. Op Instagram deelde het stel al een tijdje niets meer van elkaar en iets later liet Demi via een Instagramstory weten dat zij en Ronnie uit elkaar zijn.

Grootste liefde

Demi is gelijk na de breuk met Ronnie verder gegaan en zij heeft nu, met behulp van vrienden en familie, haar eigen woning gevonden en ingericht. Met allemaal nieuwe meubels en accessoires probeert Demi deze woning helemaal eigen te maken, maar met dochtertje Rémi aan haar zijde moet dat sowieso lukken. Op Instagram deelt Demi regelmatig foto’s van en met haar dochtertje, maar deze is echt té lief. ‘Hiii from us’, schrijft Demi eronder. Niet alleen Demi straalt op deze foto, haar dochtertje heeft ook een glimlach van oor tot oor. Prachtig om te zien en fijn dat Demi haar grootste liefde zo dicht bij zich heeft.

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen

Meer over Demi de Boer

SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
SMELT: Demi de Boer deelt te schattige haarroutine samen met dochter!
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: 'New bestie onderweg'
Demi de Boer deelt mooi babynieuws: ‘New bestie onderweg’
Lees alle artikelen over Demi de Boer