Denise Speelman straalt in de voorrondes van de Miss Universe verkiezing!
Delen

Denise Speelman straalt in de voorrondes van de Miss Universe verkiezing!

Denise Speelman vertegenwoordigt Nederland bij de 69ste Miss Universe verkiezing in Florida. Denise straalt in de voorrondes en is er helemaal klaar voor om dit weekend de show te stelen!

Miss Nederland

Als winnaar van de Miss Nederland neemt Denise Speelman deel aan de Miss Universe verkiezing in Florida. Met de wilskracht en schoonheid van Denise maakt ze zeker kans op een plek in de finale van de Miss Universe. Ze deelt veel foto’s en video’s van de verkiezingen op haar Instagram en draagt de ene prachtige outfit na de andere. 

Echt Holland

Denise Speelman draagt een echt Hollands kostuum en ze is er trots op!  Onder haar foto schrijft ze: “Proud to be a dutchie”.  Ze draagt de oranje jurk vol glorie en ze straalt.

Voorrondes

Vandaag, 14 mei, kun je live meekijken met de voorrondes van de Miss Universe verkiezingen. Gister was de National Costume Show, waarbij Denise een oranje jurk droeg. Vandaag wordt de Preliminary Competition gehouden, zeker het kijken waard!

Achtergrond

Denise Speelman is het voorbeeld dat je kan bereiken wat je wilt, ongeacht waar je vandaan komt. Van de kermis naar Miss Nederland, een geweldige en dik verdiende stap. Naast het feit dat Denise uit een echt kermis gezin uit Groningen komt, heeft zij een zware periode achter de rug. Denise kampte een tijd met een eetstoornis. Nu is Denise sterker dan ooit en wil ze mensen internationaal inspireren en informeren over het vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Lees hier meer over haar afkomst en verleden en bezigheden.

Bron en beeld: Instagram

Delen