100%NL Magazine Miss Nederland
Delen

Deze mooie dame gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens Miss Universe

Denise Speelman is het voorbeeld dat je kan bereiken wat je wilt, ongeacht waar je vandaan komt. Van de kermis naar Miss Nederland, een geweldige en dik verdiende stap. Denise won de verkiezingen voor Miss Nederland van 2020. Deze bekroning betekent een directe plaats in de verkiezing van Miss Universe in mei 2021. Naast het winnen van de Miss Universe verkiezing, heeft Denise nog veel meer plannen.

Afkomst en verleden

Naast het feit dat Denise uit een echt kermis gezin uit Groningen komt, heeft zij een zware periode achter de rug. Denise kampte een tijd met een eetstoornis. Nu is Denise sterker dan ooit en wil ze mensen internationaal inspireren en  informeren over het vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Om anderen te helpen en te ondersteunen is ze sinds kort verbonden aan de stichting Leontienhuis. Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met een eetstoornis. Hier kunnen mensen met een eetstoornis geholpen en gecoacht worden. Denise is hier ervaringsdeskundigen en deelt hier haar ervaringen en zet zich in voor het herstellen en overwinnen van de ziekte.

Miss Universe

Op donderdag 6 mei vertrekt Denise vanaf Schiphol naar de Verenigde Staten om op 16 mei Nederland te vertegenwoordigen tijdens Miss Universe. Dit is de kans om haar ervaringen internationaal te delen,  mensen te informeren en inspireren met haar verleden en bevindingen. Denise straalt vandaag body health and positivity uit, en ze staat te popelen om dit met anderen te delen!

Stylist

Naast het winnen van de titel Miss Nederland en haar inspirerende achtergrond,  is Denise ook een geweldige stylist. Zo heeft ze als stylist veel mooie projecten mogen doen na haar bekroning. Ook heeft Denise een zeer belangrijke rol gekregen in het team van de Miss Nederland. Zij verzorgt daar de styling van de missen en finalisten. Daarnaast wordt Denise ook regelmatig gevraagd voor de styling van BN’ers en diverse merken om de styling te verzorgen.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Miss Nederland, beeld William Rutten

Delen