100%NL Magazine Denzel Dumfries ANP
Delen

Dit is het leuke gezin van voetballer Denzel Dumfries!

Denzel Dumfries, één van de Oranje mannen die ons Nederland naar het Europees Kampioenschap moet voetballen! Denzel is niet alleen in bloedvorm, maar hij is daarnaast ook trotse papa van drie kinderen. Dit is zijn leuke gezin!

Vriendin Jaimy Kenswiel

Jaimy en Dumfries zijn al vanaf 2015 samen. Ze hebben elkaar ontmoet in Rotterdam, waar Dumfries toentertijd speelde bij Sparta. Momenteel speelt Dumfries voor Internazionale. Zijn vriendin Jaimy zit zelf ook niet stil. Ze richtte de webshop Four Thousand 4000 op, waar mannen- en vrouwenkleding wordt verkocht. Daarnaast is ze nog stylist, party planner en CEO van Lovely Booth.

Kinderen

Dumfries heeft niet alleen een leuke vriendin, maar is ook vader van drie prachtige kinderen. Er is niet veel bekend over de kinderen van Denzel en Jaimy. Wel weten we dat hun eerste zoontje Jesiah is geboren in september 2020. Het stel deelt weinig foto’s van hun kinderen op social media, toch zijn er een paar kiekjes te vinden waarop we Denzel en Jaimy zien genieten van hun kroost. Wat leuk om te zien!

“]

EK-Voetbal

Nederland kwalificeerde zich voor het EK voetbal, een lichtpuntje voor heel Nederland. Vanavond speelt Oranje zijn eerste wedstrijd tegen Polen. Één van de spelers die de afgelopen jaren steeds meer in de schijnwerpers is gaan staan, is Denzel Dumfries. Hij heeft zich ontwikkeld tot een onmisbare kracht in het Oranje elftal. Wij zijn fan!

Bron: Goals and Glamour | Beeld: Instagram

Delen