100%NL Magazine Denzel Dumfries en vriendin
Delen

Dit is het leuke gezin van doelpuntmaker Denzel Dumfries!

Denzel Dumfries, Man of the match in Nederland-Oostenrijk gisteravond. Dumfries was meer dan aanwezig in de wedstrijd en maakte ook een voortreffelijk doelpunt! Denzel is niet alleen in bloedvorm, maar hij is afgelopen jaar vader geworden van zijn eerste kindje. Dit is zijn leuke gezin!

Vriendin Jaimy Kenswiel

Jaimy en Dumfries zijn al vanaf 2015 samen. Ze hebben elkaar ontmoet in Rotterdam, waar Dumfries toentertijd speelde bij Sparta. Momenteel speelt Dumfries in PSV, Eindhoven. Jaimy zit zelf ook niet stil. Ze richtte de webshop Four Thousand 4000 op, waar mannen- en vrouwenkleding wordt verkocht. Daarnaast is ze nog stylist, party planner en CEO van Lovely Booth.

Zoontje Jesiah

Dumfries heeft niet alleen een leuke vriendin, maar is ook vader van een prachtig zoontje. Zoontje Jesiah is geboren in september 2020 en nog geen jaar oud. Het is hun eerste kindje samen. Op de foto hieronder is te zien hoe Dumfries een dagje op pad gaat met zijn zoontje: “daddy daycare” schrijft hij bij de foto.

EK-Voetbal

Nederland kwalificeerde zich voor het EK voetbal, een lichtpuntje voor heel Nederland. Vrijwel iedereen zat gisteravond dan ook vol zenuwen voor de televisie voor de tweede wedstrijd van de poule. Het Nederlands Elftal won voor de tweede keer op rij. Dit keer van Oostenrijk met 2-0. Dumfries maakte gister niet alleen een doelpunt, maar was ook verdiend ‘man of the match’. Niet alleen gister straalde hij op het veld, maar ook de eerste wedstrijd tegen Oekraïne maakte hij het winnende doelpunt! Dumfries is in vorm en we zijn benieuwd wat we nog meer van hem gaan zien dit EK. Wij zijn in ieder geval fan!

Bron: Goals and Glamour | Beeld: Instagram

Delen