SMELT: Dexx Kramer klaar voor de kou in mierzoete babyskipak

SMELT: Dexx Kramer klaar voor de kou in mierzoete babyskipak

Het is onwijs koud buiten en daarom is Dexx Kramer goed aangekleed door zijn moeder. Het is niet alleen lekker warm, het ziet er ook súper schattig uit.

Gezin Sven en Naomi

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje, Kae Kramer en een zoontje Dexx Kramer. Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende kinderen voorbij komen en daar smelt iedereen keer op keer weer bij weg. Waar het gezin ook iedereen steeds weer mee verbluft, zijn de lange lokken van Kae en Dexx. De kinderen hebben op zo’n jonge leeftijd al zóveel haar en dat maakt het alleen maar schattiger.

De kou trotseren

De winter lijkt nu echt te zijn begonnen, want het is alweer flink wat dagen aan het vriezen. Naomi en Sven zijn gewend aan de kou, want het stel gaat in de winter graag op skivakantie met de kinderen en Sven is voormalig schaatser. Dit koude en winterse weertje hier in Nederland is lekker wanneer je de juiste kleding draagt en dat weet Naomi maar al te goed. Zij deelt nu een foto van kleine Dexx in een bruin skipak. Wij vergeten de kou momenteel even, want met deze video laat zij echt alle harten smelten. Wat is Dexx toch een lieverd en wat staat dit babyskipak hem geweldig. Wij kunnen niet wachten op de foto’s en video’s van Kae en Dexx in de sneeuw deze winter.

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As.