Terugblik Beste Zangers: Stef Bos op het strafbankje en Diggy Dex emotioneel over moeder
Zie ook:
Delen

Terugblik Beste Zangers: Stef Bos op het strafbankje en Diggy Dex emotioneel over moeder

Gister was alweer de laatste aflevering van Beste Zangers en dit keer was het tijd voor de duetten. Milow koos om een duet te doen met Diggy Dex. En hij koos een liedje die bij Diggy Dex veel emoties oproepte.

“Het is een lied over liefde tussen twee mannen of twee vrouwen. Same love heet het”, begint Diggy Dex zijn verhaal. “Het raakte gelijk iets bij mij. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 14 was. En mijn moeder is weggegaan bij mijn vader omdat ze verliefd was geworden op een vrouw. Ik heb het nooit als vreemd ervaren, ik zat meer in over het proces van die scheiding. Ik heb er nog nooit iets over geschreven of iets mee gedaan, maar ik vind toch dat het even benoemd mag worden.”

Milow reageert op het verhaal van Diggy Dex en vertelt dat deze groep zo’n special band heeft. Alles klopt en alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Milow wist dan ook niet dat dit lied zo veel emoties op zou roepen bij Diggy Dex.

Wat veel mensen ook opviel, was dat Stef Bos niet werd gekozen door zijn medezangers en zangeressen om een duet mee te zingen. Zit hij op het strafbankje? Is de druk te hoog om samen met Stef Bos een duet te doen? Uiteindelijk is de zanger zelf aan de beurt en kiest hij voor een duet met Sanne hans. Ze zingen samen Laat Me van Ramses Shaffy en daar raken ze wel een gevoelige snaar mee. Het is een prachtige vertolking van het nummer en een prachtig einde van een geweldig seizoen van Beste Zangers!

Delen

Meer over Diggy Dex

Lees alle artikelen over Diggy Dex