Nog even nagenieten: De mooiste optredens van Beste Zangers op een rij

Nog even nagenieten: De mooiste optredens van Beste Zangers op een rij

Gister was alweer de laatste aflevering van Beste Zangers en dat betekent dat het seizoen alweer ten einde is. Wat moeten we nu doen op donderdag avond! Wij leggen in ieder geval nog een pleister op de wonde met de mooiste liedjes van Beste Zangers op een rij!

Suzan & Freek – Papa

Dit was toch wel een enorme tranentrekker voor zowel Stef Bos als presentator Simon Keizer die het altijd moeilijk vond om het nummer helemaal te beluisteren. “Voor het eerst in twintig jaar heb ik het liedje ‘Papa’ in zijn totaliteit gehoord… en ik had het daar heel moeilijk mee, en dat is een compliment voor Suzan & Freek”, vertelde Simon. Ook de rest van alle zangers waren ontroerd bij de vertolking van het nummer Papa door Suzan en Freek.

 

 

Sanne Hans en Stef Bos – Laat Me

Gister koos Stef Bos Sanne Hans om samen met hem een duet te zingen. Ze kozen voor het nummer Laat Me van Ramses Shaffy. Veel mensen bekroonde dit duet als de ‘perfecte afsluiter van een geweldig seizoen.’ Het nummer betekent heel veel voor zanger Stef Bos en vond het een eer dat hij het met Sanne mocht zingen. ”Wat een eer om af te mogen sluiten met deze dame die goed onder mijn huid is gekropen.’’ Inmiddels staat het nummer op nummer 1 in de downloadlijst van iTunes.

 

 

Milow – Redemption Song

Milow besloot het nummer Redemption Song te zingen voor Tabitha. Dit nummer heeft in het bijzonder een enorme impact op de zangeres. Het nummer werd namelijk gedraaid op de begrafenis van haar vader. Ze heeft het jarenlang niet kunnen luisteren, maar vond het heel bijzonder dat Milow het voor haar wilde zingen.

 

 

Tabitha – Michael Jordan

Dat Tabitha een geweldige zangeres is, heeft ze maar weer laten blijken in Beste Zangers. Voor Milow zong ze het nummer Michael Jordan omdat zij en Milow beide een ouder hebben verloren. Milow schreef het nummer voor zijn vader. In het nummer reist hij langs de afgelopen vijftig jaar en ziet hij voor zich hoe hij als kind aan het sporten is en zijn vader meekijkt langs de zijlijn.

 

 

Stef Bos – Sterren tellen

Voor Diggy Dex zong Stef Bos zijn nummer Sterren tellen. Het nummer heeft voor de rapper een bijzondere betekenis. Hij schreef het lied na de begrafenis van de beste vriendin van zijn vriendin Dagmar. ”Zij is overleden op haar 37ste. Ik was bij die uitvaart uiteraard en die twee kinderen stonden voor die kist, die waren toen vijf en twee of zes en drie”, vertelde Diggy Dex. Diggy is duidelijk geëmotioneerd door het nummer.

 

Bron en Beeld: Instagram, YouTube