100%NL Magazine ANP Familie Meiland
Zie ook:
Delen

Dít zeggen de Meilandjes nu over Dirk

Aan RTL Boulevard hebben de Meilandjes (Martien, Erica en Maxime) zich uitgelaten over Dirk.

De Meilandjes

Ze zijn al jaren een kijkcijferkanon: de familie Meiland. Het wijn-drinkende-klussende-gezin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de showbizz en dat is maar goed ook. Heel Nederland heeft de familie Meiland in het hart gesloten.

Breuk

Montana Meiland sloot het jaar 2022 op een sombere toon af. Want na een relatie van 8 jaar besloten zij en Dirk dat het over en uit was. ‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten’, schreef ze bij een mooie foto.

Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder en pakt Montana het leven weer op. Zo kocht ze een geweldig nieuw huis en is ze die op dit moment volop aan het verbouwen. De fans van Montana waren dolenthousiast toen ze Montana in een compleet nieuwe look voorbij zagen komen op Instagram. ‘Een nieuw hoofdstuk!’, jubelde Montana.

Dirk

RTL Boulevard sprak Martien, Erica en Maxime en vroegen aan hen hoe het nu met Montana gaat. ‘Ze slaat zich er goed doorheen en ze heeft natuurlijk door het nieuwe huis ook wel flink veel afleiding. Ze focust zich daarop en daar krijgt ze toch wel levenslust van. Dus ik merk wel dat het goed gaat’, aldus Maxime. En daar zijn Martien en Erica het mee eens.

Martien laat weten: ‘Ze hebben geen ruzie met elkaar, dus dat scheelt ook. Erica en Dirk zijn van de week nog even wezen kijken bij haar en hebben even nog twee uurtjes meegeholpen. Dus nee, ze zijn gewoon goede vrienden van elkaar. Er is eigenlijk niks aan de hand.’ Gelukkig maar!

Natuurlijk mist het gezin Meiland Dirk ook, die ruim 8 jaar lang deel uit maakte van de familie. Erica: ‘We zijn er ook voor Dirk, hij is ook als een zoon voor ons na acht jaar.’

Beeld: ANP, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Lees alle artikelen over Chateau Meiland