100%NL Magazine Kim-Lian van der Meij
Zie ook:
Delen

ZIEN: dít zijn de super schattige honden van Kim-Lian van der Meij

Kim-Lian en haar verloofde Daniel Gibson zijn samen de trotse ouders van drie kinderen. Samen hebben zij ook nog twee fluffy huisgenootjes. Op Instagram post Kim-Lian een liefdevolle foto van haar twee viervoeters.

Kim-Lian van der Meij

Onze ‘Zweedse Nederlander’ is een echte alleskunner. Van dansen en presenteren, tot het spelen in musicals en series, Kim-Lian kan het allemaal!

Dit jaar hebben we éxtra van haar kunnen genieten, want ze deed mee aan het programma Wie is de Mol? En juist omdat Kim-Lian álles kan, was ze een verdachte kandidaat! Wat een was het een bloedstollend seizoen!

Zweden

Het is alweer zo’n vier jaar geleden dat Kim-Lian en haar gezin besloten te verhuizen naar Zweden. Het Gotland is de geboorteplaats van haar man en hij kreeg verlang naar zijn roots. In plaats van er samen nog langer over te fantaseren, besloten ze te heft in eigen handen te nemen en te emigreren. Nu heeft het gezin een droomwoning in het prachtige land waar het hen aan niets ontbreekt. De woning van het gezin van Kim-Lian is heerlijk knus ingericht en heeft een huiselijke sfeer.

Husky

Kim-Lian en haar verloofde Daniel Gibson zijn samen de trotse ouders van drie kinderen: Ronja, William en Benjamin. In september 2020 werd Kim-Lian op een super romantische manier ten huwelijk gevraagd door Daniel. Gelukkig werden er ook foto’s gemaakt van het romantische aanzoek, die zie je hier! Ook hebben Kim-Lian en haar gezin nog twee fluffy huisgenootjes. De vrolijke presentatrice is namelijk de trotse eigenaar van twee prachtige husky honden: Jala en Jinx. Op Instagram post ze een liefdevolle foto met haar geliefde viervoeters. Wat een cuties! Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/Ca0R6e-riv6/?utm_source=ig_web_copy_link

Maria Magdalena

Onlangs werd bekend dat Kim-Lian de rol van het Bijbelse figuur Maria Magdalena zal gaan vertolken in The Passion.

Vereerd

Over haar nieuwe rol is Kim-Lian vereerd. Ze zegt hierover: ‘Erg bijzonder dat dit jaar het lang ondergeschikt gemaakte personage Maria Magdalena een rol krijgt. Ik voel me vereerd om als eerste actrice in de geschiedenis van The Passion, haar gestalte te gaan geven.’

‘Ik hoop kijkers te inspireren’

Ook zegt Kim-Lian: ‘Maria Magdalena is iemand waarover vele verhalen bestaan. Eeuwenlang is ze weggecijferd, onterecht gebrandmerkt als prostituee, of zelfs verbannen uit de verhalen, maar haar impact was groot. Ik hoop kijkers te inspireren met deze krachtige vrouw dat de kijkers zich in haar zullen herkennen, zoals ik mijzelf ook in haar herken.’

Ook zullen de volgende BN’ers een rol vertolken in het paasverhaal: Soy Kroon als Jezus, Noortje Herlaar als Maria, Dennis Weening als Judas, Thomas Cammaert als Petrus, Sabri Saad El Hamus als Pilatus en Sosha Duysker als Verslaggever.

De twaalfde editie van The Passion is op (Witte) Donderdag 14 april om 20:30 uur te zien vanuit Doetinchem.

Bron RTL Boulevard en Instagram Kim-Lian van der Meij | Beeld: Instagram Kim-Lian van der Meij

Delen

Meer over Kim-Lian van der Meij

Column Kim-Lian: 'Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben...'
Column Kim-Lian: ‘Ik voel me wel eens schuldig dat ik zo veel van huis ben…’
Column Kim-Lian: 'Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!'
Column Kim-Lian: ‘Het leven kan een speeltuin zijn, als je maar op die schommel gaat zitten!’
Lees alle artikelen over Kim-Lian van der Meij