100%NL Magazine Martijn Krabbé
Delen

Dit zijn de knappe dochters van Martijn Krabbé!

Wat een prachtige meiden!

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé is bekend als Nederlands televisie- en radiopresentator. Hij staat voor velen vooral bekend als presentator van “The Voice of Holland” en “Kopen Zonder Kijken”. Maar naast zijn liefde voor televisieprogramma’s maken heeft Martijn ook een grote liefde voor zijn vrouw Deborah. Het stel is in 2019 getrouwd.

Kinderen

Samen met zijn ex-vrouw Amanda Beekman kreeg Martijn vier kinderen: zoon Bickel, dochter Michelle, dochter Jasmijn en zoon Achilles. Martijn en Amanda stapten niet één, maar twee keer in het huwelijksbootje, maar helaas mocht het niet slagen. Martijn vond opnieuw de liefde bij zijn huidige vrouw Deborah en ook Amanda heeft opnieuw het geluk gevonden. Met haar nieuwe man Harrie kreeg ze nog twee kinderen: David en Eva.

Knappe dochters

Martijn is dol op zijn kinderen en zet ze maar al te graag in het zonnetje. Zo plaatste hij laatst een prachtige foto van zijn dochters op Instagram. Daarbij schreef hij: “Mijn dochters zijn de knapsten.” Wat een prachtige meiden! Als we goed kijken zien we dat Jasmijn heel erg lijkt op een BN’er! Zien jullie het ook? Eerder plaatste Martijn een foto waar ze sprekend op Maan lijkt. Deze zie je hier. Ook dochter Michelle is een prachtige verschijning! Je ziet de foto van Martijn zijn dochters hieronder.

 

 

 

Delen

Meer over Martijn Krabbé

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: 'Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb'
Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: ‘Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb’
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: 'Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.'
Heftig nieuws voor Martijn Krabbé: ‘Er is bij mij een vorm van kanker gevonden.’
Lees alle artikelen over Martijn Krabbé