100%NL Magazine Daphne Deckers

Dochter Daphne Deckers deelt zwoele foto in bikini

Emma Deckers, de dochter van Richard Krajicek en Daphne Deckers, deelde afgelopen week een wel hele zwoele foto van zichzelf!

Daphne Deckers

Voormalig model en schrijfster Daphne Deckers is al jarenlang dolgelukkig met haar man: Richard Krajicek. Daphne en Richard zijn ouders van twee kinderen, dochter Emma en zoon Alec.

Richard, de man van Daphne, heeft op deze bijzondere manier het leven van duizenden kinderen veranderd. Ben jij benieuwd hoe hij dat heeft gedaan? Dat lees je hier!

Dochter Emma

Met een topmodel als moeder en een topsporter als vader kan het natuurlijk niet mis: Emma is een plaatje! Ze heeft duidelijk de looks van haar moeder en klust dan ook vaak bij als model. Maar Emma wil meer, ze wil in de voetsporen van haar moeder treden en doorbreken als actrice.

Zo woonde Emma een paar jaar in Los Angeles waar ze haar dromen achterna ging. Ze woonde daar samen met haar vriend Oscar, maar helaas liet Emma in juni 2021 weten dat de twee uit elkaar zijn.

Zwoele foto in bikini

Emma brengt haar volgers op Instagram het hoofd op hol met een zwoele foto in bikini. Ze schrijft hierbij: ‘Van gister nog binnen op de uni tot vandaag buiten aan het zwembad. Even de stress uit m’n hoofd en lijf joe!’.

De volglers van Emma weten de foto goed te waarderen en reageren massaal. Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Emma Deckers