100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

Dochter Heleen van Royen straalt tijdens zwangerschapsshoot!

Olivia, de dochter van Heleen van Royen, is in verwachting van haar tweede kindje. Van haar groeiende babybuik liet Olivia prachtige foto's maken tijdens een zwangerschapsshoot.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op.

Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Dochter Olivia

Uit een eerdere relatie met Ton van Royen heeft Heleen twee kinderen: dochter Olivia en zoon Sam van Royen. Heleen is niet alleen moeder van, maar heeft sinds juli 2020 nóg een titel: die van oma! Haar dochter Olivia is trotse moeder van een te schattig jongetje genaamd Spencer.

Oma Heleen is stapelgek op de kleine Spencer en ze kan haar geluk niet op, want Olivia is in verwachting van een tweede kindje!

Zwangerschapsshoot

Iedere zwangerschap is anders én bijzonder. En dus besloot Olivia om haar zwangere buik professioneel op de foto te laten zetten. Heleen was daar natuurlijk ook bij aanwezig en kon het niet laten om ook een paar kiekjes met haar zwangere dochter te laten maken.

Bij een te leuke video schrijft Heleen: ‘ij wachten intussen vol spanning op de komst van baby Valentijn – werktitel, de uitgerekende datum is 14 februari – Wat is hij welkom. Nog even geduld.’

De spanning stijgt dus! Over drie weken is Olivia uitgerekend.

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen