100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack

Terwijl de kou nog steeds zijn greep op het weer heeft, schittert Heleen van Royen op Instagram met een zomerlichaam dat haar volgers verbaast.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Gigantische sixpack

Heleen ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en zij zit momenteel heel goed in haar vel. De schrijfster is begin dit jaar heel wat kilo’s kwijtgeraakt en zij is dagelijks in de sportschool te vinden. Ondanks het sombere weer, straalt Heleen van Royen op haar Instagram met een zomerlichaam dat haar volgers versteld doet staan. Terwijl velen nog steeds gehuld zijn in winterjassen en mutsen, laat Heleen zien hoe je er het hele jaar door stralend uit kunt zien. Ze schrijft daarbij: “POV: Als je klaar bent voor de zomer… maar de zomer NIET voor jou.” Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen