100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk

Heleen van Royen en Bart Meeldijk hebben iets te vieren en daarom zet de schrijfster haar partner in het zonnetje met een ietwat bijzondere tekst.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer heel lang samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Ster

Het is vandaag een feestelijke dag voor Heleen en Bart, want het stel is alweer elf jaar samen. Dit jubileum viert Heleen met een prachtige foto die genomen is op een rode loper. ‘Elf jaar samen, je bent mijn rockster en ik voel me nog steeds jouw pornoster! Cheers babe! Let’s keep rolling’, schrijft Heleen eronder. Mooi om te zien dat het stel na al die jaren nog steeds smoor- en smoorverliefd op elkaar is.

Gefeliciteerd met dit jubileum!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen