100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Dochter Kelly Piquet gaat helemaal los tijdens eerste balletshow

Penelope heeft de tijd van haar leven tijdens haar eerste balletles en Kelly is ongelooflijk blij dat zij hierbij aanwezig was. De video's zijn echt om bij weg te smelten.

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Eerste balletles

Max en Kelly leven allebei een druk bestaan, maar zij proberen zo veel mogelijk tijd vrij te maken om samen en met Penelope leuke dingen te doen. Kelly wil graag bij alle bijzondere en mooie momenten van haar dochter zijn en daar hoort haar eerste balletshow natuurlijk ook bij. Op Instagram deelt Kelly een reeks foto’s en video’s en daar smelten wij echt bij weg. Penelope gaat helemaal los zij volgt de lerares met alles wat zij doet. ‘Ik zou dit voor geen goud willen missen’, schrijft Kelly eronder. Dat snappen wij volkomen, want dit is echt zo zoet. 

https://www.instagram.com/p/Ctw23mJsIzU/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet.

Delen