100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay
Delen

Dochter Ruud de Wild openhartig over band met vader

Toy, de dochter van Ruud de Wild vertelt openhartig over de moeilijkheden tussen hen...

Ruud de Wild

Na een onzekere en spannende periode lacht het leven radio DJ Ruud de Wild weer toe. Nadat er vorig jaar bij Ruud darmkanker werd geconstateerd, onderging hij verschillende operaties en onderzoeken. Zijn grote liefde Olcay was tijdens die heftige periode zijn steun en toeverlaat. Gelukkig werd Ruud onlangs kankervrij verklaard en is hij terug van weggeweest!

Kinderen

Naast zijn drukke baan bij Radio 2 heeft Ruud nóg een roeping: vader zijn. In totaal is Ruud de vader van drie prachtige kinderen. Zijn oudste dochter Toy kreeg hij uit een relatie met Tatum Dagelet. In 2004 ging het stel uit elkaar na een huwelijk van vier jaar. Vervolgens kreeg Ruud een relatie met Aafke Burggraaf, zij kregen samen twee kinderen: zoon Johnny en dochter Teddy. In 2014 eindigde zijn tweede huwelijk ook in een scheiding.

Openhartig

Ruud De Wild deelt vandaag een openhartig fragment op zijn Instagram-account. Dit komt uit de nieuwe aflevering van Ruud&Olcay, de realityshow die gaat over zijn leven. Toy, de dochter van Ruud de Wild, heeft vaak het gevoel dat haar vader niet te wachten zit op haar komst. Sinds de scheiding van haar ouders lijkt het alsof Ruud haar de deur uitkijkt als ze langskomt. Vanavond verschijnt de tweede aflevering en uit het fragment van Powned blijkt dat het soms moeizaam gaat met de band tussen vader en dochter. Je ziet het bericht hieronder.

 

Bron: Story. Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Delen

Meer over Ruud de Wild

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Lees alle artikelen over Ruud de Wild