100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Dochter Willeke Alberti: ‘Ik huil heel hard met dikke tranen’

Daniëlle is na 7 weken weer teruggekomen uit Bonaire en daar deelt zij een prachtig, maar emotioneel bericht over...

Daniëlle van ‘t Schip

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Terug uit Bonaire

Daniëlle heeft 7 weken op Bonaire gewoond en daar is zij heel goed verzorgd. Haar geliefden waren regelmatig aanwezig en het appartement waarin zij sliepen, ontbrak hen aan niets. Vorige week vertelde Daniëlle haar man dat zij nog wel even wilde blijven, maar om verschillende redenen hebben zij deze reis nu toch beëindigd. ‘Twee uur na zeggen ik blijf hier nog tot juni, sta ik af te wassen en er valt een glas met water om. Ik huil vervolgens heel hard met dikke tranen en wist toen opeens ooooooooo ik wil naar huis het is klaar voor nu in Bonaire. Een dag later zat ik in het vliegtuig’, vertelt Daniëlle onder een prachtige foto op Instagram.

Vervolgens vertelt Daniëlle over het feit dat zij zóveel van het leven houdt. ‘Volg nu de regels van mijn eigen hart. O wat hou ik toch van het leven en van liefde en licht dat nooit zonder het duister kan. Nou in de modder zakken en in de donkere duistere kelder afdalen dat moest het afgelopen jaar wel met het doods vonnis wat ik kreeg. Ik kom weer langzaam heel langzaam omhoog geklommen. En ga volgende maand een “in het licht van de liefde “ontmoeting organiseren. Begon vanmorgen om zes uur al te babbelen erover. Daan kan dat later ook, ik wil nog even slapen. Ok Amor later is ook goed.’ Welkom thuis, Daniëlle!

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip.

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti