100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Moeilijk besluit van dochter Willeke Alberti: ‘Was er nog niet aan toe…’

Daniëlle van 't Schip, de dochter van Willeke Alberti, is ernstig ziek en heeft een moeilijk besluit genomen.

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente. In 2022 kreeg Danielle het verschrikkelijke nieuws te horen dat zij een agressieve vorm van een endeldarmtumor heeft. Daniëlle blijft positief voor hoe ver dat kan.

Ernstig ziek

Daniëlle is ernstig ziek, maar probeert zo positief mogelijk te blijven. Bij de pakken neerzitten zit er voor haar niet in, hoop doet leven! Regelmatig geeft Daniëlle haar volgers op Instagram een gezondheidsupdate. Een paar weken geleden deelde Daniëlle nog een update met haar volgers. ‘De zevende lokale chemokuur op 5 december hielp om de tumoren kleiner te maken, maar toch had dit alles zijn weerslag op mijn mentale welzijn. 20 kilo afgevallen, luiers aan, drie haren op mijn hoofd over, schildklier en nieren hebben het zwaar, pijnlijke zenuwen in linkerbeen’, deelde Daniëlle.

Moeilijk besluit

Lange tijd was Daniëlle nog niet op het punt aangekomen om die laatste drie haren op haar hoofd weg te laten halen, maar het afgelopen weekend heeft ze het dan toch laten doen. Een dierbare vriendin van haar heeft haar geholpen, zo laat Daniëlle weten.

‘Dank lieve vriendin voor de liefste beste kapster ook zijn. Was nog niet toe om de laatste drie lange haren er af te halen. Gisteren wel. Met een lach en een traan.’

Wat een dapper en moedig besluit van Daniëlle.

Bron en Beeld: Instagram Danielle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti