100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Dochter Willeke Alberti: ‘Niemand weet wanneer het tijd is om te gaan’

Daniëlle van 't Schip is vandaag 34 jaar getrouwd en meer dan 40 jaar samen met haar man. Zij schrijft er op Instagram een bijzonder bericht over...

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Bijzondere dag

Vandaag is een bijzondere dag voor Daniëlle van ‘t Schip. Zij is 34 jaar getrouwd en meer dan 40 jaar samen met haar man, John van ‘t Schip. Daniëlle is al die jaren en nog steeds hartstikke dankbaar voor alles wat zij samen hebben en daarmee doelt zij vooral op haar kinderen. ‘Goedemorgen lieve mensen @johnvantschip en ik zijn vandaag 16 mei 34 jaar getrouwd en meer dan 40 jaar verliefd. Love you Amore en het grootste geschenk in het leven voor mij is dat we twee zulke geweldige kinderen gekregen hebben. @estellevantschip & @daveyvts die zulke liefdevolle relaties hebben en het gezin zich uitbreid en we omringt zijn door zoveel liefs en gezelligs’, begint zij haar bericht.

Afscheid

Aangezien Daniëlle ongeneeslijk ziek is, denken veel mensen dat zij al afscheid aan het nemen is, maar niets is minder waar. Daniëlle geniet nog van iedere dag en ieder moment met al haar dierbaren. ‘Vorige maand waren we met z’n allen op Bonaire wat een feest was dat en niet zoals er in een roddelblad stond Danielles afscheid op Bonaire. Jeetje wat ongezellig zeg. Estelle werd hier gisteren naar gevraagd door een jeugdvriendin van mij die ze tegen kwam. Haar antwoord was nee hoor zo voelde dat helemaal niet voor ons meer als een helende reis’, vertelt zij daarover.

‘Ik wil nog even toevoegen. Niemand weet wanneer het zijn tijd is om te gaan. Vandaag leef ik en daar ben ik dankbaar voor. Op een dag zal ik net als ieder ander een keertje mijn lichaam verlaten. Wanneer dat is only God knows. In overgave en dankbaarheid voor het leven en de liefde in het moment.’ Wat is het toch een ongelooflijk sterke vrouw en wat hebben wij bewondering voor haar…

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti