100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

Dochtertje Danny Froger en Ann Dominique telt af tot verjaardag

Danny Froger en Ann Dominique's dochtertje Fallon is nog niet jarig, maar zij kan het echt niet meer afwachten. Zij krijgt vast en zeker weer een groot feest thuis.

Gezin

Danny Froger en Ann Dominique zijn sinds 2017 een koppel. Twee jaar later werd hun grote trots, dochtertje Fallon, geboren. Zowel vader als moeder plaatsen ontzettend veel lieve foto’s en video’s van hun dochtertje en dat vinden hun volgers maar al te fijn. Eind maart maakten het stel bekend weer een baby te verwachten en een maand later lieten zij weten dat het gaat om een meisje. Een zusje voor Fallon dus, die waarschijnlijk net zo lief en knap wordt.

September

De maand september is voor de familie Froger een speciale. Fallon werd deze maand geboren en wie weet krijgt zij ergens deze weken nog wel een zusje ook. Op Instagram deelt Ann Dominique wat foto’s van Fallon’s eerste en tweede verjaardag in haar Instagramstory. Haar eerste verjaardag stond in het teken van Peppa Pig en bij haar tweede verjaardag was zij duidelijk fan van Frozen. Welke versiering en taarten Fallon bij haar derde verjaardag krijgt, houdt Ann Dominique nog even geheim. Vervolgens plaatst Ann Dominique een foto met Fallon toen zij nog klein was. ‘Ze is 21 september maar we tellen af. Ze staat elke ochtend naast ons bed om te vragen of ze al jarig is’, schrijft Ann Dominique erbij. Wat is het toch een schatje..

Hieronder zie je de foto’s die Ann Dominique deelde.

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Danny Froger