100pmagazine_froger
Zie ook:
Delen

PRETTY IN PINK: dochtertje Danny Froger en mama twinnen in dezelfde pyjama

Het dochtertje van Danny Froger en haar mama zijn allebei pretty in pink! Op Instagram post Ann Dominique een super schattige moeder-dochter foto.

Fallon

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst trotse ouders van een dochter genaamd Fallon. Natuurlijk zijn opa René en oma Natasja ook stapelgek op hun kleine meid. Het kleine meisje is een echte cutie! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show. Beide ouders delen regelmatig de leukste foto’s en video’s van hun kleine meid. Zo liet Ann Dominique haar dochter onlangs lekker vertroetelen bij de kapper en dat leverde hele schattige beelden op!

Twinning is winning!

De kleine Fallon is nu al een echt modepopje. Haar mode-bewuste mama zorgt altijd dat haar dochter er piekfijn bij loopt. Ook ziet de trotse mama er altijd zelf uit om door een ringetje te halen. Op Instagram post Ann Dominique een té zoete foto waarop zij te zien is samen met haar mini-me. Moeder en dochter dragen beiden dezelfde lichtroze pyjama en wat ziet dat er schattig uit!

Volgers van Ann Dominique vinden het plaatje maar wat schattig. ‘Zo cute’ schrijft iemand. Weer iemand anders schrijft: ‘Prachtige dochter hebben jullie’. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Wat een cutie!

https://www.instagram.com/p/CbNo4_wMBuj/?utm_source=ig_web_copy_link

Ballerina

Vorige week droeg Fallon ook dezelfde kleur roze. Namelijk voor haar eerste balletles! In haar roze tutu met bijpassende schoentjes zag ze eruit als een echte ballerina! De trotse mama postte een reeks te lieve foto’s van haar kleine meid op Instagram. Ook oma Natasja was aanwezig om dit mooie tafereeltje vast te leggen. Te lief!

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Danny Froger