In dit boek staan klassiekers en verrassende recepten voor de leukste momenten van het jaar. Duik de keuken in voor een uitgebreide rijsttafel tijdens Sinterklaas, vier de zomer met een frisse ceviche of hap tijdens carnaval in de allerlekkerste worstenbroodjes Guus-en-Dickstijl.
Van Groots met een zachte G naar genieten met een grote G. “Onze vriendschap is begonnen rondom genieten. Genieten van lekker eten, genieten van muziek en vooral genieten van het leven. Het maken van ons eerste kookboek was zo’n feest dat het smaakte naar meer. Dit keer staan we stil bij de leukste momenten van het jaar die we het liefst vieren met onze familie en vrienden en een bord vol lekkers”, vertelt Guus enthousiast.
Net als in het eerste kookboek zijn de gerechten van Guus lekker makkelijk om te maken en die van Dick perfect om mee uit te pakken. Stuk voor stuk geweldig maar altijd goed te doen. Voor speciale momenten maar ook op een doodgewone dinsdag. In iedere dag schuilt namelijk een feestje.