100%NL Magazine Anna Nooshin
Zie ook:
Delen

Dolgelukkige Anna Nooshin showt snelgroeiende babybuikje

Anna Nooshin maakte kortgeleden bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Haar babybuikje groeit snel en dat is fantastisch om te zien!

Anna Nooshin

Anna Nooshin is modeblogger, presentatrice, maar vooral ondernemer in hart en nieren! Overal waar ze kansen ziet grijpt ze ze, en dat doet ze met succes! Anna heeft een eigen beautybrand: NOOSH. Deze bezige bij woont niet alleen in Nederland, maar zij heeft sinds kort ook een woning in New York en daarbij reist zij nog van hot naar her. Geweldig om te volgen!

Relatie

Anna heeft jarenlang een relatie gehad met Nassim Zeta. Met hem is zij ook verloofd geweest, maar toch eindigde dit liefdessprookje. Momenteel is Anna al heel wat maanden dolgelukkig met haar grote liefde, Thijs Boermans. De twee delen nooit iets over en met elkaar op Instagram, maar de twee zijn wel degelijk een stel. Zij verwachten nu zelfs een kindje. Dit maakten zij allebei apart van elkaar bekend.

Babybuikje

Het is nog maar een paar weken geleden dat Anna bekendmaakte zwanger te zijn, maar haar babybuikje is al goed te zien. Zij is apetrots en deelt nu twee foto’s in haar Instagramstory, waarbij zij haar blote babybuik showt. Wat ziet Anna er prachtig uit!

Bron en Beeld: Instagram Anna Nooshin

Delen

Meer over Anna Nooshin

ZIEN: Thijs Boermans plaatst allereerste foto van zijn vriendin Anna Nooshin online
ZIEN: Thijs Boermans plaatst allereerste foto van zijn vriendin Anna Nooshin online
BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
BABYNIEUWS: Anna Nooshin bevallen van eerste kindje
Lees alle artikelen over Anna Nooshin