100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

AAWH: Douwe Bob deelt intiem moment met verloofde op het podium

Douwe trad het afgelopen weekend op tijdens de concerten van Holland Zingt Hazes. Hij deelt een mierzoet en liefdevol moment met zijn verloofde.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Gezin

In 2021 was het jaar van Douwe Bob. Niet om zijn muziek, maar om het feit dat hij dat jaar maar liefst 3 keer vader werd. Bij drie verschillende vrouwen kreeg Douwe drie kinderen: dochters Bobby en Ziggy en zoon Elias. Een drukke boel voor Douwe, maar hij doet er alles aan om er voor zijn kinderen te zijn. Zo deelt hij regelmatig de leukste kiekjes van zijn kroost en is hij een hele trotse vader.

Intiem moment

Douwe stond het afgelopen weekend samen met nog veel meer Nederlandse artiesten op het podium tijdens de concerten van Holland zingt Hazes. Zijn verloofde Anouk stond ook in het publiek en zij genoot van de show. Terwijl Douwe dichtbij Anouk stond en een nummer zong, liep hij naar haar toe om een kus te geven. Wat een ongelooflijk mooi en liefdevol moment is dit. Anouk straalt van oor tot oor.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob