100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

SMELT: Douwe laat álle harten sneller kloppen met close-up foto van zoontje

Dat Douwe's zoontje om op te eten is, wisten wij al, maar met déze foto laat hij echt álle harten smelten.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Elias

Douwe werd vorig jaar in een korte periode drie keer vader bij drie verschillende vrouwen. Hier is destijds veel over gezegd en geschreven, maar Douwe geniet momenteel volop van zijn kinderen. Zijn zoontje Elias ziet hij het meeste, want met de vrouw van zijn zoon is hij nog altijd samen. Het stel is zelfs verloofd.

Douwe deelt regelmatig foto’s van zijn kinderen en met name zijn zoontje komt veel in beeld. Deze foto van Elias deelde Douwe in zijn Instagramstory en wij werden gek, want Elias is echt zó lief. ‘Even een spotlight op @anouk_elizabeth voor het bouwen van deze kanjer’, schrijft hij eronder. Elias heeft zo te zien net zijn eten op en hij ziet er tevreden uit. Wij smelten echt weg bij dit lieve koppie. Die bolle wangetjes, die felblauwe ogen en die mooie lach…

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob