100%NL Magazine Dries Roelvink
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave

Als Dries wordt gevraagd naar de situatie van zijn zoon op dit moment, geeft hij een opvallend antwoord.

Dries Roelvink

Als wij zeggen een zanger met een gele zwembroek, dan roepen jullie natuurlijk allemaal: Dries Roelvink! Samen met zijn huidige vrouw Honoria en Dave en Donny heeft Dries een aantal programma’s gemaakt, zoals De Roelvinkjes passen op de winkel, De Roelvinkjes Effe Geen Cent te Makken en de realityserie de Roelvinkjes. Ook is het tweede seizoen van de Roelvinkjes al te zien op Videoland. Wij en alle fans van de familie Roelvink genieten hier enorm van.

Gezin

Uit zijn huwelijk met Luciënne Kenter kreeg Dries twee zoons: Dave en Donny. De twee jongen zijn net als hun vader bekend. Maar wisten jullie ook dat Dries een hele onbekende maar vooral leuke dochter heeft? Peggy is haar naam.

Geen contact

Onlangs werd bekend dat Dave weer opnieuw naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika moest, want hij kreeg een terugval. Gisteren kreeg Dries de vraag hoe het met zijn zoon gaat, maar toen vertelde de zanger dat hij dat niet weet. ‘Ik heb geen idee. Wij hebben geen contact met hem’, zei hij tegen Shownieuws. Dries vertelt dat Dave zijn telefoon heel kort mag gebruiken en die minuten gebruikt hij om te facetimen met zijn gezin. ‘We missen hem enorm’, zegt Dries aangeslagen.

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Dries Roelvink

Een langgekoesterde droom komt uit voor Dries Roelvink
Een langgekoesterde droom komt uit voor Dries Roelvink
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
Lees alle artikelen over Dries Roelvink