100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

Droevige Patty Brard: ‘Emotionele rollercoaster die nooit stopt’

Patty deelt een emotionele post met haar volgers. Zij is blij en dankbaar, maar ook verdrietig tegelijk. Wat heeft zij dit mooi verwoord.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Samen met haar man Antoine en haar hondjes woont zij zowel op Ibiza als in Nederland. Jarenlang heeft Patty geen contact gehad met haar dochter Priscilla. Dit contact hebben zij, tot grote blijdschap van Patty, in 2020 bijgelegd en sindsdien kunnen zij niet meer zonder elkaar. Iets wat al lang Patty’s wens was, maar drie jaar geleden eindelijk is uitgekomen. Moeder en dochter

Emotionele rollercoaster

Patty deelt vaak de leukste foto’s en video’s op Instagram en zij lijkt altijd vrolijk te zijn, maar zo nu en dan komt er ook een droevige dag voorbij. Vandaag is zo’n dag. Patty deelt er een post over op Instagram. Onder een prachtige selfie met haar man, Antoine, schrijft zij: ‘Vandaag is een rare datum voor ons! Het is de dag dat mijn moeder twee jaar geleden overleed! Maar het is ook de dag dat wij elkaar ACHTTIEN jaar geleden leerden kennen en ook nog eens de dag dat ons hondenkindje Bibi haar 15e verjaardag viert! Ze zit nu bij de kapper (ik morgen no worries) maar wilde toch alvast met jullie delen dat de emotionele rollercoaster in mijn leven nooit stopt, maar wel stabiel wordt gehouden door mijn grote liefde @antarctic_architect! Ben zo dankbaar met jou in mijn leven #lieve Antoine!’ Wat heeft Patty dit mooi verwoord.

https://www.instagram.com/p/CwzwFP_sBpp/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard.

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
Lees alle artikelen over Patty Brard