100%NL Magazine Fajah Lourens
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de droomvilla van Fajah Lourens

Fajah heeft haar droom gerealiseerd en daarmee heeft zij een gigantische, prachtige villa neer weten te zetten. Wij delen wat beelden!

Fajah Lourens

Fajah Lourens was nog maar 21 jaar oud toen Nederland haar leerde kennen als Yasmin in Goede tijden, Slechte tijden. Sindsdien verscheen Fajah in verschillende films en series, bouwde ze een carrière op als DJ en producer én schreef ze meerdere dieetboeken. Fajah is een bezige bij!

Fajah heeft twee kinderen, dochter Irem en zoontje Shai. Fajah is dol op haar kinderen en dat steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Al heel jong, op 19-jarige leeftijd, werd Fajah voor het eerst moeder van dochter Irem. Met haar ex Daniël Surig kreeg Fajah nog zoon Shai. In september maakte Fajah zelfs bekend voor het eerst oma te worden. Wat een spannende en bijzondere tijd komt er nu aan…

Droomvilla

Fajah is inmiddels 41 jaar oud en dat betekent dat zij al 20 jaar in de schijnwerpers staat. Zij heeft deze twintig jaar flink gespaard en dat is terug te zien in de villa waarin zij momenteel woont. Regelmatig deelt zij foto’s en video’s uit haar woning en die zijn jaloersmakend. De rust, het uitzicht, de grootte van het huis en de hoeveelheid licht binnen, is iets waar veel mensen van dromen. Om het nog maar niet over de inrichting, meubels en het zwembad in de tuin te hebben.

Op Instagram geeft Fajah een home tour aan haar volgers. In een snelle video laat zij haar hele woning zien. ‘HOME TOUR | Ik ben 41 jaar en ik heb al mijn dromen gerealiseerd door middel van visualisatie, doelen stellen en doorzetten’, schrijft zij eronder. Wat ons opvalt, is dat zij smaak heeft en weet waar zij van houdt. De woning is strak aangekleed, maar geeft een enorm warm gevoel. Wat een heerlijke sfeer hangt er in deze woning zeg. Wij zien onszelf al aan het kookeiland in de keuken zitten, of in het zwembad in de tuin liggen. De woning valt gelijk op, want van buitenaf is het ook een echte eyecatcher. Fajah moet iedere dag wel enorm trots zijn op zichzelf, wanneer zij de woning binnenkomt..

Zie hieronder wat beelden van Fajah’s droomvilla.

Bron en Beeld: Instagram Fajah Lourens.

Delen

Meer over Fajah Lourens

Dolgelukkige Fajah Lourens: 'Deze man brengt zoveel moois in ons leven'
Dolgelukkige Fajah Lourens: ‘Deze man brengt zoveel moois in ons leven’
Fajah Lourens over liefdesleven: 'Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar'
Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar’
Lees alle artikelen over Fajah Lourens