100%NL Magazine Noa Vahle
Zie ook:
Delen

WAUW: duizenden likes voor speciale video Noa Vahle

Dat Noa een bijzonder jaar achter de rug heeft, moge duidelijk zijn. Zij deelt een video waarin alle hoogtepunten aan bod komen. Zo leuk!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Bijzonder jaar

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat veel mensen terugblikken op 2023. Ook Noa Vahle deelt een video waarin al haar mooie momenten van het afgelopen jaar staan gebundeld. De leukste, grappigste en gezelligste momenten zien wij voorbijkomen. Denk aan video’s waar iedereen een lach van op zijn of haar gezicht krijgt. ‘Vergeef me dat ik onwijs mee ga in deze ‘recap 2023’ trend, maar ik verveelde me op de vlucht naar huis. Familie, vrienden, liefde, puppy’s en heeeeel veel voetbal’, schrijft Noa erbij. Zij ontvangt duizenden likes en talloze reacties op deze video en dat begrijpen wij. Zo leuk om terug te zien.

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen

Meer over Noa Vahle

Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: 'Mijn grootste voorbeeld'
Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: ‘Mijn grootste voorbeeld’
ZIEN: De leukste foto's van Noa Vahle tijdens het EK!
ZIEN: De leukste foto’s van Noa Vahle tijdens het EK!
Lees alle artikelen over Noa Vahle